Når bør foreldre ta kontakt?

Hvilke utfordringer og problemer kan jeg hjelpe dere med?

Her er en video om når foreldre bør ta kontakt. Jeg motar mange mail fra foreldre som beskriver sine utfordringer og som lurer på om jeg kan hjelpe dem. Jeg har jobbet med sovehjelp i mange år. Jeg begynte å jobbe på Midtimellom i 2003. Et senter som hadde stor anseelse innen det å hjelpe barn og foreldre. Midtimellom eksistere ikke lenger, men jeg jobber utfra Sissel Unger og Anne Carling sine visjoner og ved hjelp av deres terapeutiske intervju får en god oversikt over familie situasjonen og årsakene til søvn problemet. Det er mye informasjon der ute. Spesielt på nettet. Endel foreldre blir mer forvirret enn kloke av all informasjonen. Jeg ønsker å gjøre hverdagen enklere og mer oversiktlig for foreldrene og barn.