Foreldre og barn videoblogg

https://www.facebook.com/sovehjelp/posts/1683590121658088


Barn og søvn er et utømmetlig tema. Det å få snakke fritt i nesten en time gir muligheten til å komme med mange råd og innspill. Det er så inspirerende å ha Annette Resch doktorbarnegod med på laget. Hun kan masse om forskning og om årsaker til søvn som barn trenger hjelp til. I denne videoen får vi spørsmål fra publikkum før og under sending. Håper den kan gi deg hjelp på veien. Urolig søvn og problemer med å sove er noe alle foreldre vil oppleve, men hvor mye er greit og hva går utenfor normalen. Når må man oppsøke hjelp? Det er lurt å spørre om hjelp når man merker at man er sliten. Ikke vent til du er helt utslitt og forholdet har fått seg en knekk. Det er alltid en grunn til at barnet ikke sover, noen ganger er det bare små justeringer som skal til. Det kan være veldig vanskelig å se hva en kan gjøre anderledes når alt er allerede prøvd.