Hva kan jeg hjelpe deg med?

 

Privat konsultasjon

Jeg bruker ca 1,5 time første gang jeg møter en familie for å få oversikt over situasjonen og å kunne gi deg konkrete råd. Det gjelder både for søvn og spiseutfordringer. Alle barn og familier er forskjellige og derfor vil en individuell veiledning være til stor hjelp for dere.

Jeg tar i mot klienter på mitt kontor på Høvik i O.H. Bangs vei 51 og i tillegg drar jeg på hjemmebesøk i Oslo. Hjemmebesøk utenfor Oslo kan avtales ved behov.

Samtidig har jeg nå i flere år hjulpet klienter i hele Norge på Skype. Ved bruk av Skype får jeg et bedre bilde av situasjonen. Selv om Skype ikke kan sammenlignes med hjemmebesøk, så er det et godt alternativ for deg som bor langt unna. Avbestilling må skje innen 24 timer før konsultasjon, også ved sykdom.

Klikk på linken under for å legge meg til på Skype:
Legg til meg i Skype: caroline-teigen

Førstegangskonsultasjon fra kr 2000,-

 
Caro nettkurs.jpg

Nettkurs

Jeg har samlet mine beste tips og råd i kurset "Slik får du barnet ditt til å sove". Her vil du oppdage de vanligste årsakene til at barnet ditt ikke får sove.

IMG_1087.JPG

Kurs og foredrag

For grupper eller bedrift som ønsker et tilpasset kurs eller foredrag om barn og søvn, og hvordan man skaper et godt miljø i hjemmet.