Barn og fordøyelsesproblemer

Det er ikke opptimalt og ha mange bærsje bleier hver dag eller en gang i uken. Hva kan vil gjøre for å hjelpe? Det er fint å bruke lakserende midler som svisker en stund, men det tar ikke årsaken. Det å ha vondt i magen eller mye luft kan gi urolig søvn og jeg som jobber med familier som sliter med barn og søvn, må derfor kunne endel om dette. Jeg har selv erfaing med cøliaki og melkeintolleranse i familien. Der er ikke alltid det trenger å være så komplisert, noen barn blir forstoppet av banan... Det viktigste er å ta prøve å finne ut av det. Det er ikke barnet s feil hvis det er illsint om natten fordi magen igjen har vekket det. Luft skal ut og mor eller far må trøste. Det er råd og enkle grep som kan hjelpe. Ta gjerne kontakt så kan jeg forklare hvordan jeg jobber, på mobil 99500888 eller mail caroline@sovehjelp.no.